Alle nieuws

Stem-Lokaal presenteert kandidatenlijst

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van donderdag 7 december 2017 in villa ’t Oog heeft Stem-Lokaal haar kandidatenlijst vastgesteld voor de komende gemeenteraadsverkiezing in Albrandswaard op 21 maart 2018.

Stem-lokaal heeft het vertrouwen uitgesproken in een 16 tal leden die Stem-Lokaal gaan vertegenwoordigen. De nu vertrouwde zittende raadsleden en het burgerraadslid zullen daarbij de lijst aanvoeren. Martijn Heezen zal de lijstrekkerstaak vervullen met op nr. 2 Wendy Verduijn, nr. 3 Fer van der Stam en op nr. 4 Aad Niehot. Vanaf plaats 5 kunnen we met heel veel trots nieuwe enthousiaste kandidaten, echte Albrandswaarders presenteren met op nr. 5 Ronald de Zanger, nr. 6 Daan Groeneboom, nr. 7 Bo Verduijn, nr. 8 Lenie Giezen, nr. 9 Bert van der Burg, nr. 10 Joke de Kort, nr. 11 Martin van de Grind, nr. 12 Annemarie Calon, nr. 13 Liesbeth de Raadt, nr. 14 Jaap de Zanger, nr. 15 Jannie Broekhuizen en op nr. 16 Sjaak Ketting.

Zeven vrouwen en negen mannen op de kieslijst en een flinke achterban aan leden variërend van de leeftijd tussen 17 en 86 jaar en een goede verdeling tussen de kernen; Rhoon, Portland en Poortugaal. Bovendien met een behoorlijk aantal nieuwkomers en ervaren kandidaten die een zeer brede kennis op het gebied van werk en studie hebben, denken wij dat we voor een beter Albrandswaard kunnen zorgen.

Zie ook kandidaten 2018