Alle nieuws

Bo Verduijn

Op 21 maart 2018 mogen we weer gaan stemmen voor de gemeenteraad. Is dat iets voor u en mij? Zeker wel. Dan moeten we wel goed gaan bedenken aan welke partij we onze kostbare stem gaan geven. Als inwoner van Albrandswaard hebben we namelijk met lokaal beleid te maken. Maar welke lokale partij maakt zich echt sterk voor ons als inwoner. Welk partijprogramma spreekt ons het meeste aan? Hoe wordt het verwoord? Met wollige termen verpakt in een chique jasje of met concrete en haalbare plannen? Welke partij luistert naar wat de burger wil en streeft naar eerlijkheid en transparantie in het politieke bestel van Albrandswaard? Wie staat er op de bres voor jong en oud, arm en rijk, ziek en gezond? Wie heeft er oog voor het milieu en ook voor de ondernemers in Albrandswaard? Natuurlijk is het van belang wie er uiteindelijk op die pluche stoelen komt te zitten. Maar het maakt wel veel uit wie onze belangen de komende vier jaar gaan en kunnen vertegenwoordigen. Naar mijn mening geeft het verkiezingsprogramma van Stem-Lokaal het beste antwoord op de hier boven gestelde vragen. Ja, mede-inwoners van Albrandswaard breng uw stem uit op Stem-Lokaal.