Alle nieuws

Stem-lokaal bedankt 1394 Albrandswaarders

Stem-Lokaal bedankt de 1394 Albrandswaarders, die de moeite hebben genomen om de gang naar het stembureau te maken en hun stem op Stem-Lokaal hebben uitgebracht.

Dit aantal stemmen maakt het voor Stem-Lokaal mogelijk om weer met drie zetels plaats te nemen in de gemeenteraad van Albrandswaard.

Maar wat nu? Het eindigt hier niet, maar is pas het begin. Stem-Lokaal roept dan ook deze 1394 Albrandswaarders op om “tientjeslid” te worden zodat we met zijn allen kunnen zorgen voor een beter Albrandswaard.

Waarom “tientjeslid”?

Als lid van Stem-Lokaal krijgt u inspraak bij wat u belangrijk vindt in deze gemeente. Zo kunt u meehelpen bij het voorbereiden, vormen of uitvoeren van het beleid dat de raadsleden van Stem-Lokaal voor u kunnen en willen voorstaan. Stem-Lokaal beantwoordt wel al uw vragen. Onze partij bestaat enkel uit vrijwilligers en vindt het belangrijk dat de stem van de leden niet alleen gehoord wordt, maar ook dat mensen geholpen worden. Bovendien proberen wij u op de hoogte te houden door middel van een nieuwsbrief en een agenda met alle te behandelen punten in een raadsvergadering.

Inwoners van Albrandswaard wordt “tientjeslid” van Stem-Lokaal en zorg mede hierdoor voor een beter Albrandswaard.

Inschrijven kan op de website www.stem-lokaal.nl. Of mail naar: info@stem-lokaal.nl,

bel: 0622930868. Of schrijf een brief naar: Vogelkers 31, 3171 PP te Poortugaal.