Alle nieuws

Het AKKOORD van Albrandswaard

Wethouder Martijn Heezen en wethouder Mieke van Ginkel MBA zetten samen met de kopgroep trots hun handtekening onder het akkoord van Albrandswaard! 59 verschillende verenigingen en organisaties die zich aansluiten bij het akkoord. Nu al een succes door een vliegende start met veel enthousiaste mensen. Voor degene die het hebben gemist ga naar https://www.sportakkoord.online/albrandswaard.html en meld je alsnog aan.

 

Het doel van het Akkoord is om verenigingen, organisaties en instellingen, eigenlijk alle andere aanbieders van cultuur, sport, welzijn, zorg en onderwijs, bij elkaar te brengen en (meer) samen te werken. Het delen van kennis, kunde en middelen heeft veel voordelen voor de eigen organisatie, maar geeft vooral een grote meerwaarde voor de inwoners van Albrandswaard.