Alle nieuws

Vrijwilligers Stem-lokaal zijn de echte helden

Voor de gemeenteraad verkiezingen 2018 trokken weer velen vrijwilligers van Stem-Lokaal door de straten van de gemeente Albrandswaard. Door de weeks meestal spontaan en in het weekend georganiseerd met verschillende groepen om alle kernen Portland, Rhoon en Poortgaal te bedienen

Door weer en wind maar met groots plezier om duidelijk te maken waarom de inwoners van Albrandswaard op Stem-Lokaal kunnen Stemmen.

Maar eigenlijk zegt de naam al genoeg, geen landelijk partijbelang maar alleen het lokale belang: dat van Albrandswaard, van en door vrijwilligers. Stem-Lokaal staat voor echte participatie met en door de burgers die kennis en gevoel hebben met de gemeente Albrandswaard.

Voor het verkiezingsprogramma kijk op https://www.stem-lokaal.nl/standpunten/